Събрания

СТАНДАРТИ за MC и MCC – България

  • 12.02.2024

Мото движение / Субкултура

ТЕЗИ СТАНДАРТИ БЯХА ПРИЕТИ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ НА МОТООБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ, ПРОВЕДЕНО НА 18.01.2014 ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

MC ( Motorcycle Club )

Ако моторите влияят на начина Ви на живот, Вие сте част от мото – обществото и част от тази субкултура. От всички типове организации, които са част от тази общност, МС изпъква и има най-висок статус.

Тези, които са информирани, различават дълбокото ниво на лична отдаденост и самодисциплина, която човек трябва да демонстрира като член на клуба и то така, че това да изглежда като постоянна работа. Процесът на кандидатстване е дълъг и труден. А като станеш член на клуба, трябва да си готов да защитиш своето членство, защото ставаш неделима част от едно братство.

Сериозният МС трябва да се пази от публичност. Той не трябва да излиза наяве, за да причинява проблеми или да представя себе си като действаща сила без причина или провокация.

Статии

„M.C.C.“ MADE IN UNITED KINGDOM

  • 08.02.2018

Превод: Акулата Мото-клуб “MCC” – английско изобретение. За това как живеят нашите колеги във Великобритания. Човечеството има свойството да се обединява и организира. От панти века хората се обединяват в…

Статии

СЪВЕТИ КЪМ МОТОПЪТЕШЕСТВЕНИЦИТЕ

  • 08.02.2018

Статията дава известна представа за това какво ви  предстои при продължително пътуване с мотор, дава полезни съвети и мисля, че  ще обогати достатъчно познанията ни относно мото-туризма. Разделил съм я…