Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/dazzle/public_html/seabrothers.net/wwwroot/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ МСС – Мотоклуб "Морски братя" Мотоклуб "Морски братя" | ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ МСС
Новини

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ МСС

  • 22.06.2008

Регистриран като Сдружение с нестопанска цел за извършване на обществено полезна дейност в областта на мотоциклетизма, мототуризма и моторните спортове.

С настоящата ДЕКЛАРАЦИЯ, ние, Членовете на мото клуб МСС“Морски братя“ – Бургас, категорично се обявяваме и разграничаваме от акта на насилие извършен по време на Национален мото събор Казанлък – 2008 г. от представители на мото клубове членуващи в Българска мотоциклетна асоциация. Осъждаме действията им и настояваме участниците в тях да определят своята позиция, като се разграничат от дейността на Българска мотоциклетна асоциация. Смятаме, че решаването на възникнали конфликти с помощта на незаконни методи е крайно неприемливо за мото движението в България и ще се противопоставяме на всички такива опити.

Като членове на Българска мотоциклетна асоциация, ние участвахме в събранието на БМА на мото събор Казанлък – 2008 г., на което се обявихме твърдо против насилието като мярка за решение.

Публично поднасяме извиненията си към „Дарк Уориърс МС“ – Велико Търново за употребата на сила спрямо тях и поругаването на клубните им знаци, както и към мото клуб „Планински братя“ – Берковица, които бяха принудени да напуснат събора.

Твърдо заставаме зад идеята, че Република България се нуждае от законна организация, с ръководство и устав, работеща в защита интересите на всички мотоциклетисти в страната.

22.06.2008 г.
МСС“Морски братя“ – Бургас

No Comments Found