Как да изберем читав мотор?

Купува, продава, търси
Аватар
Kavrakoff
Newbie
Newbie
Как да изберем читав мотор?

Мнение от Kavrakoff » Сря Сеп 02, 2015 8:39 am

Здравейте момчета,
ако всичко е наред, този уикенд тръгвам на "лов" за моята половинка и спътница на пътя. Дай Боже лова да е успешен и от другата седмица Бургас да е плюс едно "конче". Първата ми дестинация е Русе където съм си харесал три екземпляра Suzuki Boulevard и се надявам единия да е моя.
А сега съветвайте, как да направя правилния избор  :dontknow:
Последно промяна от Anonymous на Сря Сеп 02, 2015 8:43 am, променено общо 1 път.
Suzuki Intruder m800

Аватар
LoadingMaster
Administrator
Administrator

Re: Как да изберем читав мотор?

Мнение от LoadingMaster » Сря Сеп 02, 2015 9:52 pm

Вземай червения........................ ;)
"Всичко, което не е до Морето, е провинция" - Ърнест Хемингуей

Аватар
Kavrakoff
Newbie
Newbie

Мнение от Kavrakoff » Чет Сеп 03, 2015 1:33 pm

LoadingMaster написа: Вземай червения........................ ;)
Само заради цвета ли?  ???
Suzuki Intruder m800

Аватар
LoadingMaster
Administrator
Administrator

Мнение от LoadingMaster » Пет Сеп 04, 2015 12:04 am

Ами с тези подробности където си дал................... :hmm: :hmm: :hmm:.............................
"Всичко, което не е до Морето, е провинция" - Ърнест Хемингуей

Аватар
stefan delchev
Jr. Member
Jr. Member

Мнение от stefan delchev » Пет Сеп 04, 2015 8:50 am

Правилният избор е HONDA, но хората често правят компромиси :evil2: :evil2: :evil2:

Аватар
Kavrakoff
Newbie
Newbie

Мнение от Kavrakoff » Пет Сеп 04, 2015 9:19 am

Идеята ми беше, как човек неразбиращ от мотори да не допусне очевидни за просветените грешки при избор на такъв и после да си го блъска в главата. За какво "аджеба" да гледам като застана пред мотор, който и да е той.
А иначе конкретните избранници ги показвам веднага.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 6880414646. - този чисто визуално сякаш ми е най-насърце

Следващия в класацията сега гледам че са му махнали обявата и явно си е намерил човека - много приличаше на бат Ванко машинката

Номер три (вече две) е  http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 4714419067 хубава машинка , само рисуките ми идват малко повече, ама може да се преглътнат.

Като заговорихме за червения да сложа и един червен  http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 8825119239 хубаво моторче ама много голям, не е за мен и мойте нужди.
Suzuki Intruder m800

Аватар
Casper1
Jr. Member
Jr. Member

Мнение от Casper1 » Пет Сеп 04, 2015 12:16 pm

От трите показани в линковете аз бих взел Кавазаки-то нищо, че  не е зелено!
Ако не е това което си мислиш, значи е нещо друго! Конфуций

Аватар
Kavrakoff
Newbie
Newbie

Мнение от Kavrakoff » Сря Сеп 09, 2015 8:51 am

Виждам, че по темата няма развитие. Нова серия въпроси! Когато скоростомерът е с външен кръг мили и вътрешен километри, означава ли, че задължително моторът е внос от САЩ? До колко това трябва да ме притеснява? Кога един Intruder е Volusia и кога Boulevard? (от какво зависи от пазара за който е предназначен или ?)
Suzuki Intruder m800

горския
Sr. Member
Sr. Member

Мнение от горския » Сря Сеп 09, 2015 6:59 pm

Няма и да има,братле,много питаш! Ти ще караш ли или ще водиш лекции? Грабвай това дето ти е на сърцето,а то времето ще покаже. :good:
нека горят гумите,не душата

Аватар
Kavrakoff
Newbie
Newbie

Мнение от Kavrakoff » Сря Сеп 09, 2015 8:03 pm

горския написа: Няма и да има,братле,много питаш! Ти ще караш ли или ще водиш лекции? Грабвай това дето ти е на сърцето,а то времето ще покаже. :good:
Хмм...
не това очаквах.....
Suzuki Intruder m800

Аватар
Casper1
Jr. Member
Jr. Member

Мнение от Casper1 » Сря Сеп 09, 2015 8:54 pm

еее Горски малко рязко бре! ;D  Човекът си пита...и явно има желание темата да има развитие и като гледа застоя, провокира с нови "интригуващи" въпроси...то така питайки си сигурно ще изтърве Кавазаки-то, което беше си харесал..., но пък ще знае нещо повече за Сузаните...ама ти нали си джиткаш с Хонда!!! :'( пък и е много голяма рядкост такива като мен да си харесат мотора по цвят и после да се окаже, че са си взели супер яката машина!!! 8) 8) 8) O0 O0

горския
Sr. Member
Sr. Member

Мнение от горския » Сря Сеп 09, 2015 9:38 pm

Извинявам се ако е прозвучало рязко , не ми е нова идеята,просто исках да разбере,че мотора ще си го кара той и избора би трябвало да е изцяло негов ! Включително с положителните и отрицателните страни! :evil2:
нека горят гумите,не душата

Аватар
Kavrakoff
Newbie
Newbie

Мнение от Kavrakoff » Чет Сеп 10, 2015 9:46 pm

горския написа: Извинявам се ако е прозвучало рязко , не ми е нова идеята,просто исках да разбере,че мотора ще си го кара той и избора би трябвало да е изцяло негов ! Включително с положителните и отрицателните страни! :evil2:
Всичко което каза е вярно, но тъй като аз нямам конкретно мнение заради липсата на опит, се надявах от вашите мнения да синтезирам свое. Все пак като се дават немалко парички се надяваш да успееш да избереш такъв с повече положителни страни, а за това е нужна информация.
Suzuki Intruder m800

Аватар
Casper1
Jr. Member
Jr. Member

Мнение от Casper1 » Пет Сеп 11, 2015 8:18 am

Приятелю, много трагично звучи, че желаеш да си изградиш мнение на база чужди такива.... ::) ??? Нали се сещаш, че всеки един от нас има различно мнение, което е формирано на базата наразличен опит. А и в крайна сметка ти уникална личност ли си или искаш да наподобяваш някой?  ???Спри да питаш и не се ослушвай повече, че току-виж си прочел мнение от сорта изобщо да не си взимаш мотор.
Последно промяна от Casper1 на Пет Сеп 11, 2015 8:26 am, променено общо 1 път.

Аватар
Kavrakoff
Newbie
Newbie

Мнение от Kavrakoff » Пет Сеп 11, 2015 9:19 am

Casper1 написа: Приятелю, много трагично звучи, че желаеш да си изградиш мнение на база чужди такива.... ::) ??? Нали се сещаш, че всеки един от нас има различно мнение, което е формирано на базата наразличен опит. А и в крайна сметка ти уникална личност ли си или искаш да наподобяваш някой?  ???Спри да питаш и не се ослушвай повече, че току-виж си прочел мнение от сорта изобщо да не си взимаш мотор.
Не виждам лошо, след като не разбираш от нещо да потърсиш чуждо мнение, а пък сам да прецениш дали да му вярваш и до колко да се съобразиш с него. Както и да е. Спиеам да пиша по темата, че тръгна в съвсем грешна посока.
Suzuki Intruder m800

Публикувай отговор