Събития

Мото среща – Бургас – 2007

  • 05.09.2007

Мото среща на брега, ‘07

Организатор: Мото клуб „Морски братя” – Бургас

Място: къмпинг „Черноморец”, с.Черноморец, общ.Созопол, Югоизточна България

Дата: 06 – 09 септември 2007 г.

Е, дойде време и за това съобщение … както се вижда от заглавието по-горе, а и от изнесената преди време информация МК”Морски братя” – Бургас организира „Мото среща на брега”. Наистина е на брега – морето е само на 30 метра от сцената, а плажната ивица е достатъчно голяма за да побере цялото мото братство на България.

На 25 км южно от Бургас и на 9 км северно от Созопол се намира курортното селце Черноморец. Тук температурата на въздуха и водата е сравнително висока през цялото лято и Ви дава възможност да се любувате на морето до самия край на сезона. Курортното селище разполага с четири плажни ивици, съчетани с красиви скали, като всеки един от плажовете е различен сам по себе си. Тук може да намерите както спокойни, самотни, така и оживени плажове. Централният плаж на Черноморец е на тихия северен залив. Той е предпочитан от семействата с деца, защото е плитко, а вълните не са бурни. Източната част на Черноморец, представляваща скалист бряг, е обичано място от любителите на нудизма, скоковете във вода и риболова.  Плажът на къпминг „Черноморец” е в непосредствена близост до селцето, а само 1.5 км Ви делят от плажната ивица на къмпинг „Градина”, където заливът е подходящ за сърф.

Самият къмпинг „Черноморец” е само на 300 метра от населеното място, на брега на Черно море. Потънал в зеленина, той предлага страхотни условия за почивка – голям плаж, тих залив и предостатъчно сенчести места за палатки.

Нощувките могат да се извършват по няколко начина – палатки, частни квартири, хотел, на плажа. В този сезон (септември месец) с.Черноморец се превръща в „един голям празен хотел” – над 1000 свободни легла на цени от 10 до 20 лв. Все пак за ваше удобство сме говорили с няколко хотела и можете и да резервирате места при Жоро – тел. 0888 984 355. Можете да си настаните и в частни квартири, там цените са още по-ниски.

Цените …
Вход за мотористи – 2 лв.
Вход за немотористи – 4 лв.
Бира, скара – 0.80 лв., шишчета, наденички, риби, цаца и други подобни …

Водещ: Веселин Ханджиев

Програмата:

06 септември –  Акустична вечер
07 септември – Блус вечер – групи: Блус Трафик, Каскадьори, Васко Кръпката, Kellie Rucker – USA
08 септември – Рок вечер – групи: 2-ра употреба – Варна, Angel – Пловдив

Ще има приятни „морски” игри, които ще се погрижат за вашето отлично настроение.

На къмпинга ще се ограничи достъпа на автомобили заради малкото място и за да могат всички да се почувстват на истинска МОТО среща.

Охраната ще бъде осигурена от Мото клуб „Морски братя” в тясно сътрудничество с полицията. Полицията в Бургас е особено стриктна към мотористите в региона и ще се извършват масови проверки за категория А, каски, алкохол извън територията на събора. Затова ще ви помоля да не нарушавате законите на РБългария и да бъдете отзивчиви при полицейските проверки. Ще се постараем също да ограничим и всички решили да пречат на спокойната нощувка на гостите ни, особено любителите на прекъсвачите. Морето е дълбоко, ще им отнеме доста време докато си намерят ключовете …

Мото клуб „Морски братя” – Бургас би желал с „Мото среща на брега – 2007” да покани всички мотористи да усетят последните летни лъчи на слънцето за сезон ’07, да изкарат една малка почивка на морският бряг и да отнесат малко морски пясък в домовете си, който да им напомня за отминалото лято.

За допълнителна информация:

бат Димо – 0887 714 662;
Жоро – 0888 984 355;

Очакваме ви!!!

 

No Comments Found